Thuis

Zhenjiang East Biotech Equipment & Technology Co., Ltd. Fabrieksreis

Van goede kwaliteit Roestvrij staalbioreactor voor verkoop
Van goede kwaliteit Roestvrij staalbioreactor voor verkoop
Dank voor uw vriendelijk gastvrijheid. Uw bedrijf is zeer professioneel, zullen wij aardige samenwerking in de nabije toekomst hebben.

—— Elane

door zeer goede mededeling alle opgeloste problemen, tevreden met mijn aankoop.

—— Alexandra

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Met de ontwikkeling van moderne biotechnologie, worden de eisen ten aanzien van biologisch materiaal en/of systeem hoger en hoger. EASTBIO wijdt zich aan de normalisatie van biologisch materiaal met betrouwbaarheid in het gebruiken van onderzoek. De gister (bioreactor) is over het algemeen het belangrijkste het testen en productiemateriaal. Zijn prestaties en structuur moeten aan de relevante technische vereisten voldoen. Slechts het materiaal dat aan internationale normen voldoet kon prima biologische producten produceren. De materiaalsystemen die internationaal verklaarden symboliseren „Kwaliteit“.

   

  EASTBIO heeft enorme ervaring en sterke capaciteit in de vervaardiging van het grote schaaldrukvat, vooral roestvrij staal vessle en reactor. EASTBIO heeft partij van ervaring in materiaal productie en oppervlaktebehandeling geaccumuleerd (het matte oppoetsen, het mechanische oppoetsen, het elektrische eindigen en zure passivering).

   

  EASTBIO pocessed lasrge gebied van de productie van plaats en rustte met automatische productiemachines uit. Tegelijkertijd, verwerkte EASTBIO in eigen land divers en internationaal - erkende drukvat productiekwalificaties.

   

  Zhenjiang East Biotech Equipment & Technology Co., Ltd.

   

  Zhenjiang East Biotech Equipment & Technology Co., Ltd.

   

  De cultuur van microbiële, dierlijke cellen en plant cellen, is zuiver het cultiveren technieken die materiaal om steriel vereisen te zijn. EASTBIO kan aan de bovengenoemde vereisten van conventionele gisting volgens GMP norm voldoen. Wij hebben in automatische staalplaatvoeders, automatische tank oppoetsende machines, automatische pijp oppoetsende machines, grote (15-meter-lange) vlakke plaat oppoetsende machine geïnvesteerd, mat zandstraal apparaat, electro-polishing machine, de automatische machine van het tanklassen, de automatische machine van het pijplassen, niet destructieve Röntgenstraalinspectie en ander speciaal verwerkingsmateriaal om hoogste productkwaliteit te verzekeren.

 • OEM / ODM

  EASTBIO richtte een proeffabriek met volledig uitgeruste spanning op die en het cultiveren eenheid, QC eenheid, gistingslaboratorium, proefgistingsworkshop en stroomafwaartse extractieworkshop voorbereidingen treffen. Het kan klanten verstrekken die de dienst en de biologische productoem dienst huren.

   

  Zhenjiang East Biotech Equipment & Technology Co., Ltd.

   

  Zhenjiang East Biotech Equipment & Technology Co., Ltd.

   

  Zhenjiang East Biotech Equipment & Technology Co., Ltd.

   

  Zhenjiang East Biotech Equipment & Technology Co., Ltd.

   

   

 • R & D

  EASTBIO gevestigd van het de Gistingsmateriaal van Jiangsu Multifunctioneel de TechniekOnderzoekscentrum - een professionele onderzoek en de dienstorganisatie, onder de steunen van de Wetenschap en de Technologieafdeling van Jiangsu, de Overheid van de Mensen van Zhenjiang-Stad en de Wetenschaps en de Technologiedienst van Zhenjiang, die het volledige proces van biotechnologische industrialisatie met inbegrip van spanning optimalisering, gisting, extractie, het vullen en verpakking, enz. behandelt.

   

  Zhenjiang East Biotech Equipment & Technology Co., Ltd.

   

  Zhenjiang East Biotech Equipment & Technology Co., Ltd.

  De Simulatiesysteem van de Staat van de agitatiestroom

   

  Onderzoekscentrum van de het Materiaaltechniek van de Jiangsu heeft het Multifunctionele Gisting RMB 40 miljoen Yuans in de bouw van een proefbasis geïnvesteerd, die een de bouwgebied van 7000 vierkante meters heeft en van het volgende van faciliteiten bestaat uit:

  Het Gebied van de spanningscultuur: ontworpen volgens de norm van de V.S. FDA, zijn er 4 steriele ruimten, 3 het cultiveren ruimten, 1 inspectieruimte, en 3 ruimten van het spanningsbehoud;

  QC Gebied: ontworpen volgens de norm van de V.S. FDA, zijn er 3 steriele laboratoria (totale bacteriëntellingen controleren, ziektebacteriën, paddestoelen en gist) en 1 die endotoxin ruimte die - met ingevoerd geavanceerd fysiek en chemisch analysemateriaal wordt uitgerust zoals ultraviolette analysator, krachtige vloeibare chromatografie, gas - chromatografische analysator, infrarode spectrometer, atoomabsorptiespectrometer etc.

  Volledig Gistingslaboratorium: met 4 reeksen automatische gisters van 5L, 3 reeksen van 20L-30L twee niveaus automatische gisters, 1 reeks de automatische pilootgisters van 50L-500L volledig.

  Automatische Gistings Proeffabriek: uitgerust met 2 reeksen van 500L-zaadgister, 2 reeksen 3000L-gisters, 2 reeksen 5000L-gisters, 2 reeksen 20KL-gisters en ondersteunende middelgrote voorbereiding en het voeden tanks.

  Stroomafwaarts Extractiemateriaal: volledige reeksen van materiaal voor hoge snelheids centrifugaalscheiding, filterpers, oplosmiddelen, hydrolyse, precipitatie en het drogen, enz.

  Het Systeem van het assistentnut: ecovery, RO-water, waterzuiveringsinstallatie, stikstofextractie, samengeperste lucht en stoom enz.

  Het Laboratorium van de procesautomatisering: R&D van bioprocess automatisering, dat 13 procesparameters, met inbegrip van ONZE CER etc. impliceert.

Contactgegevens
Zhenjiang East Biotech Equipment & Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Shi Jianwei

Tel.: 86-511-88897371

Fax: 86-511-88898068

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Autoclavable Bioreactoren

Gelijkstroom-Bestuurders Autoclavable Bioreactoren Twee 6 - de Drijvende kracht Regelbare Snelheid van Bladrushton

Veelvoudige Autoclavable Gister PT-100 van het Bioreactoren Magnetische Bewogen Glas Sonde

Dubbele de Automatische Controle Servomotor van Muur Autoclavable Bioreactoren met gelijkstroom-Bestuurder

De beklede Autoclavable Gister 3L/5L/7L van het Bioreactoren Mechanische Bewogen Glas

Roestvrij staalbioreactor

Van de laboratoriumschaal de Magnetische Bewogen 50500rpm±1% Automatische Controle van het Roestvrije staalbioreactor

Laboratorium aan van de het Roestvrije staalbioreactor van de Productieschaal de Gistersysteem van Biopharmaceutical

Multistep Roestvrij staalbioreactor Mechenical bewoog Regelbare Snelheid

AC de Bioreactor30l-300l Mechanische Verbinding PH2.0-12.0±0.1 van het Motorroestvrije staal

De Bioreactor van de laboratoriumschaal

Veelvoudige van het de Bioreactor Magnetische Bewogen Glas van de Laboratoriumschaal Gister 4 Peristaltische Pompen

van de het Laboratoriumschaal van 8L 10L van het de Bioreactor20l Glas van de de Luchtbruggister Steriliseerbare het Geleidingsvermogensonde

100L de Bioreactorac van de laboratoriumschaal Motor met De Gister van het Versnellingsbakroestvrije staal

PT-100 van de de Schaalbioreactor van het Sondelaboratorium van de het Roestvrije staalluchtbrug de Tribune van de de Gistervloer

Vraag een offerte aan

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy China Goed Kwaliteit Autoclavable Bioreactoren Leverancier. © 2019 - 2020 fermentor-bioreactor.com. All Rights Reserved.